Tommy Wahlberg utses till CFO i MBRS Group

Tommy Wahlberg har en lång och gedigen erfarenhet som CFO och har en solid bakgrund inom detaljhandeln bland annat som CFO inom Twilfit, Apoteksgruppen och Hemmabutikerna. Dessutom har han varit över 10 år inom Svenska McDonald’s där han bland annat varit Chief Controller. Tommy har en bred kompetens inom inte bara ekonomi och finans utan har även arbetat hands-on med inköp, förhandlingar och system. Allt detta kommer vi ha stor nytta av när vi nu exekverar på den nya strategin för Bolaget som efter de betydande förvärven av Odd Molly och Best of Brands Group blivit en signifikant aktör inom livsstilsegmenten mode, heminredning och skönhet”, säger Niclas Ekdahl, VD MBRS Group.

Tommy Wahlberg är utbildad ekonom från Stockholms universitet har över 20 års erfarenhet från detaljhandeln i ledande befattningar.

Jag är verkligen inspirerad av att vara med på den resa som MBRS Group har framför sig. Bolaget befinner sig i en spännande fas och har ett starkt team bakom sig ”, säger Tommy Wahlberg.

Tommy tillträder den nya positionen idag den 14:e mars 2022.

För ytterligare information kontakta

Niclas Ekdahl, VD, MBRS Group AB

E-post: [email protected]

Tel: +46 (0)70 721 85 25

Om MBRS Group

MBRS Group är ett techbolag med fokus på onlineförsäljning inom livsstilssegmenten mode, heminredning och skönhet. Inom gruppen återfinns de starka varumärkena Odd Molly och Hunkydory, de tre distributionsplattformarna Campadre, Members.com och Best of Brands samt Fashion Tech-bolaget We aRe Spin Dye. Gruppens intäkter för perioden januari 2021 – december 2021 uppgick till 608 miljoner kronor, varav drygt 80% är hänförligt till digitala kanaler. Bolaget har ett högt fokus på kund i alla sina verksamheter vilket synliggörs av hög kundnöjdhet samt en växande kundklubb med fler än 2,4 miljoner medlemmar. Hållbarhet genomsyrar bolagets arbete genom värdekedjan samt dess erbjudande till varumärken, partners och konsumenter. Bolaget är noterat på NGM med tickern ”MBRS”.