Kappahl lanserar plagg i samarbete med MBRS dotterbolag We aRe SpinDye

WRSD och Kappahl presenterade sent förra året att bolagen ingått ett samarbetsavtal. Avtalet sades då lägga en god grund för att påbörja arbetet med att reducera miljöpåverkan från infärgning av textilier vid produktion av Kappahls kommande kollektioner. Denna första lansering är ett direkt resultat av samarbetet.

- Det känns väldigt roligt att se resultat av vårt samarbete. Kappahl har en mycket tydlig hållbarhetsstrategi och är ett av de företag som konsekvent lyfter frågan om en omställning till hållbar textil produktionsprocess – säger Andreas Andrén, Vd för WRSD.

Nytt datum för delårsrapport Q3 2022

I samband med detta meddelas även att MBRS Group har beslutat att ändra datum för offentliggörandet av delårsrapporten för det tredje kvartalet 2022, dvs juli - september. Nytt datum för offentliggörande av MBRS Group AB’s delårsrapport för kvartal tre 2022 blir den 25 november 2022, i stället för 26 oktober, som tidigare angetts i bolagets finansiella kalender.

Om We aRe Spin Dye (WRSD)

Bolaget är ett svenskt cleantech-bolag som tillhandahåller en plattform för produktions- och kvalitetskontroll som möjliggör för aktörer inom mode- och konfektionsindustrin att kraftigt reducera sin miljöpåverkan. Bolagets affärsidé är att etablera en ny, hållbar och transparent standard för färgning av syntetiska textilier inom mode och konfektionsindustrin på ett enkelt och användarvänligt sätt.

Om MBRS Group

MBRS Group AB (f.d. WRSD) är ett techbolag med fokus på onlineförsäljning inom livsstil och mode. Inom gruppen återfinns de starka varumärkena Odd Molly och Hunkydory samt Fashion Tech-bolaget We aRe Spin Dye. Bolaget är noterat på Nordic SME Nordic Growth Market med tickern "MBRS".

Bolagets Mentor är Mangold Fondkommission AB och kan nås på telefonnummer +46 (0) 8 503 015 50.