Best of Brands butik i Sickla stängd efter brand

”Det som inträffat är givetvis mycket tråkigt och innebär att Best of Brands inte kommer kunna nå förväntade försäljningssiffror ”, säger Andreas Andren tf VD på MBRS. ”Vi är samtidigt glada att ingen person kom till skada och jobbar nu aktivt och effektivt tillsammans med vårt försäkringsbolag Protector för att ta tillvara på varorna och återställa lokalen på ett så hållbart sätt som möjligt. Vår e-handel i Best of Brands har öppet som vanligt och vi arbetar för att öppna Sicklabutiken så fort som möjligt.”

För ytterligare Information, vänligen kontakta:

Andreas Andrén, tillförordnad VD, MBRS Group AB

E-post: [email protected]

Tel: +46 (0) 73 679 14 75

www.mbrs-group.comDenna information är sådan som MBRS Group AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 20 maj 2022 kl. 17:00 CET.

Om MBRS Group AB

MBRS Group AB (f.d. WRSD) är ett techbolag med fokus på onlineförsäljning inom livsstilssegmenten mode, heminredning och skönhet. Inom gruppen återfinns de starka varumärkena Odd Molly och Hunkydory och distributionsplattformen Best of Brands samt Fashion Tech-bolaget We aRe Spin Dye. Gruppens intäkter för perioden januari 2021 - december 2021 uppgick till 608 miljoner kronor, varav 82% är hänförligt till digitala kanaler. Bolaget har ett högt fokus på kund i alla sina verksamheter vilket synliggörs av hög kundnöjdhet samt en växande kundklubb med fler än 2,4 miljoner medlemmar. Hållbarhet genomsyrar MBRS arbete genom värdekedjan samt dess erbjudande till varumärken, partners och konsumenter. Bolaget är noterat på Nordic SME Nordic Growth Market med tickern "MBRS".

Bolagets Mentor är Mangold Fondkommission AB som nås på telefon: +46 (0) 8 503 015 50.