MBRS Groups dotterbolag Best of Brands firar 25 år – välkomnar GANT.

Sedan 1997 har Best of Brands varit en del av den svenska modevärlden och bildades med tanken att vara just, som namnet antyder, ”bäst på märken”, och kunna erbjuda ett stort och intressant utbud av märkeskläder. Idag har företaget ett välfyllt sortiment med över 150 kända svenska och internationella varumärken. Till 25 års dagen passar de på att addera ytterligare ett, GANT.

”GANT är ett fantastiskt varumärke som passar perfekt in i vårt utbud”, säger Oscar Olsson, General manager på Best of Brands. ”Efterfrågan på att ta in just GANT har varit väldigt hög hos våra kunder så det känns fantastiskt roligt att äntligen kunna presentera dem både i vår butik och online”.

Arbetet med att bygga GANT-shopparna i butiken är i full fart och en del förändringar gjorts för att ge GANT den plats de förtjänar. Oscar Olsson är förväntansfull över hur varumärket kommer att tas emot av kunderna.

”Vi jobbar konstant med vårt utbud och GANTs klassiska stil kommer bli ett perfekt komplement till vårt nuvarande sortiment så det blir intressant att se hur lanseringen tas emot av våra kunder. Just nu bygger vi klart våra fina GANT-shoppar för dam och herr som på fredag, den 4e mars, kommer öppna för kunder. Vi hoppas på ett fantastiskt 25-årsfirande tillsammans med våra kunder i butiken och att de blir lika nöjda med samarbetet som vi är”, fortsätter Oscar.

Under förra året har Best of Brands uppvisat fortsatt positiv utveckling och en stark tillväxt både online och i den 3000 kvm stora butiken. Best of Brands satsar stort på att skapa den bästa kundupplevelsen från det att kunden klickar in sig på hemsidan till att varorna kommer hem i brevlådan. I den fysiska butiken gäller detsamma.

”Våren kommer att vara en härlig tid för oss och för våra kunder. Med ett samhälle som börjar öppna upp ser vi fram emot att kunna möta våra kunder obehindrat. Servicen till kund är alltid i främsta led, oavsett vilken kanal kunden väljer. Det kommer att hända mycket under året där allt fokus ligger på att göra kundupplevelsen ännu bättre”, säger Oscar.

Framtiden ser minst sagt spännande ut för Best of Brands som nyligen förvärvats av MBRS Group, tidigare We aRe Spin Dye. Gruppen kommer att bestå av tre tydliga affärsområden: Brands där de starka varumärkena Odd Molly och Hunkydory ingår, Distribution Platforms som består av Best of Brands, Campadre och Members.com samt Fashion Tech som består av We aRe Spin Dye. MBRS Group skapar därav en betydande livsstilsgrupp med såväl varumärken som distributionsplattformar med hållbarhet i fokus. Oscar Olsson uttalar sig om förvärvandet,

”Skapandet av MBRS Group ger ytterligare möjligheter för Best of Brands. Vi kommer allt fortare kunna växla upp för att nå vår målsättning om att bli det ledande retailkonceptet i Norden. Vi vill gemensamt fortsätta driva vår tillväxt med lönsamhet där kunden är central för alla affärsområden. Jag ser väldigt mycket fram emot det här året i vår nya grupp och de möjligheter vi står inför”, avslutar Oscar.

För ytterligare information

Oscar Olsson, GM, Best of Brands, [email protected], +46 (0)70 899 08 85

Niclas Ekdahl, VD, MBRS Group AB, [email protected], +46 (0)70 721 85 25

MBRS Group AB

Hornbruksgatan 23b,

117 34 Stockholm

www.mbrs-group.com

Om MBRS Group

MBRS Group AB (f.d. WRSD) är ett techbolag med fokus på onlineförsäljning inom livsstilssegmenten mode, heminredning och skönhet. Inom gruppen återfinns de starka varumärkena Odd Molly och Hunkydory, de tre distributionsplattformarna Campadre, Members.com och Best of Brands samt Fashion Tech-bolaget We aRe Spin Dye. Gruppens intäkter för perioden januari 2021 - december 2021 uppgick till 608 miljoner kronor, varav drygt 80% är hänförligt till digitala kanaler. Bolaget har ett högt fokus på kund i alla sina verksamheter vilket synliggörs av hög kundnöjdhet samt en växande kundklubb med fler än 2,4 miljoner medlemmar. Hållbarhet genomsyrar MBRS arbete genom värdekedjan samt dess erbjudande till varumärken, partners och konsumenter. Bolaget är noterat på Nordic SME Nordic Growth Market med tickern "MBRS".

Bolagets Mentor är Mangold Fondkommission. Telefon: +46 (0) 8 503 015 50